AlgemeenWonen

Waarom iedereen plastic tasjes moet vervangen voor papieren tassen

Papieren tas
274Views

Vaak denk je bij een tas die van papier is gemaakt aan de saaie bruine kleur, maar dat is vaak niet meer het geval. De tasjes krijg je bij je aankoop met het logo van de winkel er op, of in leuke kleuren. Je eigen logo op een papieren tasje maakt het tasje nog specialer en zorgt voor meer naamsbekendheid. Gelukkig is dit makkelijk te realiseren. Maar er zijn helaas ook nog andere tasjes; plastic tasjes, je ziet ze gelukkig we; steeds minder voorbij komen. Maar ze zijn nog steeds verkrijgbaar in de winkels, maar dan voor een kleine vergoeding. Dit is dan ook om een goede reden, plastic tasjes zijn zeer slecht voor het milieu. Gelukkig komt er langzamerhand meer verandering in en gebruiken steeds meer winkels papieren tasjes. Als er in de winkel wordt gevraagd of je een papieren of plastic tasje wil, kies dan altijd voor papieren tasjes. Wil je weten hoe jij je papieren tasjes mooier maakt? Bijvoorbeeld met je logo er op? Lees dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over.

Bedruk de tassen met jouw logo

Als je voor papieren tassen kiest is wil je die natuurlijk zo mooi mogelijk hebben, en helemaal in de stijl van het bedrijf. Gelukkig kan dit bij Rotimshop! Bij deze partij kan je verschillende papieren tasjes uitkiezen en daar jouw logo op bedrukken. Rotimshop hechten veel waarde aan het milieu en dragen hier dan ook graag aan bij. Ze zijn de echte specialisten in deze branche, ze hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring. Als je meer informatie wilt dan is het handig om even op de website te kijken. Hier staat namelijk veel informatie over het bedrukken en de verschillende manieren. Daarnaast heb je ook nog keuze uit verschillende maten. Verkoop je in je winkel verschillen producten met diverse maten? Dan is dit ideaal! De verdere keuze bestaat uit een luxe papieren tas, een budget papieren tas, een basis papieren tas, een take away tas een wijnflessen tas.

Tassen bedrukken bij Rotimshop

Wil jij graag papieren tasjes laten bedrukken of een steentje bij dragen aan het milieu? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop en laat hier papieren tasjes bedrukken. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden, waardoor jij zeker weet dat de papieren tasjes aan jouw wensen voldoen. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten.

Geef een reactie