TuinWonen

Elke dag genieten in je eigen sauna

Buitensauna
133Views

Wil je niet elke keer op pad om de kunnen ontspannen in een sauna? Neem dan eens een kijkje naar buitensauna’s. Deze sauna’s zijn makkelijk te plaatsen in je eigen achtertuin. En daarnaast is het ook gemakkelijk om van stress af te komen, elk bezoekje aan de buitensauna is een geniet moment. Daarnaast hoef je niet veel tijd vrij te maken, je kan namelijk zo naar de sauna toe lopen, en een paar minuten genieten van de heerlijke warmte. Ben je nieuwsgierig geworden naar een buitensauna? Daar vertellen wij meer over in deze blog.

Laat de stress van je afglijden

Als je een achtertuin hebt waar nog wat ruimte vrij is, dan is het geweldig om hier je eigen ontspannen plek te creëren. Een buitensauna is het perfecte item om mee te beginnen, maar de rest van de ruimte moet ook rust uitstralen. Zet bijvoorbeeld palmbomen of olijfbomen als decoratie neer. Deze planten worden vaak geassocieerd met vakantie en rust. Schaf houten vlonders aan in dezelfde kleur als de sauna, hiermee kan je een veranda creëren. Hang gezellig lampjes op en je hebt al een heerlijke plek gecreëerd. Maak de ruimte af met een lounge set of hangmat, op deze manier kan je na de sauna nog heerlijk buiten genieten.

Douche na een bezoekje aan de sauna

De warmte van de sauna doet je goed, maar het is wel belangrijk dat je snel af koelt na de sauna sessie. Als je er niet voor zorgt dat je lichaam afgekoeld is kan je uiteindelijk hoofdpijn krijgen, benauwd worden en je kan behoorlijk gaan zweten. Een buitendouche mag dus zeker niet ontbreken. Om in de sauna sferen te blijven, raden we een stortemmer aan. Dit is een houten douche met een emmer bovenop. De emmer kan je aan de hand van een touwtje ‘omduwen’, hiermee komt het water op jou terecht.

Een buitensauna aanschaffen bij Welvaere

Wil je meer informatie weten over een buitensauna? Neem dan eens een kijkje op de website van Welvaere, hier staat namelijk meer informatie op en ze hebben een ruim assortiment aan buitensauna’s.

Geef een reactie