InterieurTuinWonen

Klaar voor de lente met Fermob tuinmeubelen!

Fermob tuinmeubelen!
1.11KViews

De afgelopen weken hebben we al van ongelooflijk zacht winterweer kunnen genieten. Nog heel even en de meteorologische lente gaat weer van start. Nu het weer bijna april is, gaat het bij de meeste zomerliefhebbers al flink kriebelen. We kunnen niet wachten om het huis en de tuin lenteproof te maken. Als je tuinmeubelen nodig aan vervanging toe zijn, raden wij aan om je eens te oriënteren in de tuinmeubelen van het bekende merk Fermob. Fermob is een Frans merk dat zich heeft gespecialiseerd in het vervaardigen van design tuinmeubelen. Van tuintafels en tuinstoelen tot voetenbankjes. Alles wat je zoekt in jouw tuin is te vinden bij Fermob. Ben jij klaar om je tuin écht lenteproof te maken?

Karakteristieke kenmerken van Fermob

Fermob is dé specialist op het gebied van tuinmeubelen. Dit Franse merk heeft al heel wat harten in Europa veroverd. Wie zoekt naar duurzaamheid is bij Fermob aan het juiste adres. Maar wat kun je verwachten van jouw Fermob tuinmeubelen? We zetten een aantal karakteristieke kenmerken van dit merk voor jou op een rijtje:

  • Het meest opvallende kenmerk van Fermob tuinmeubelen is het materiaal waarvan ze gemaakt worden. Fermob maakt grotendeels gebruik van aluminium. Niet zonder reden natuurlijk. Door middel van aluminium kunnen zij hun tuinmeubelen ontzettend sterk maken. Ze zijn bestand tegen alle weertypes, waardoor jij je tuinset met een gerust hart het hele jaar door buiten kunt laten staan.

  • Ben je dol op vrolijke kleurtjes en vind je dat er wel iets mag veranderen aan het standaard kleurenpatroon? Dan ben je bij Fermob aan het goede adres. Wie kiest voor dit merk, kiest voor een heel scala aan vrolijke kleuren. Van neon groen tot fel oranje, alles is mogelijk! Deze kleuren geven je direct een zomers gevoel en maken de tuin in één klap een stuk sfeervoller.

Comfortabel en kleurrijk

Natuurlijk is ook het zitcomfort heel belangrijk. Als je heerlijk in het eerste lentezonnetje van een spannend boek en fris drankje geniet, wil je natuurlijk wel comfortabel kunnen genieten. Uiteraard wil het oog ook wat, maar is dat ook daadwerkelijk het belangrijkste? Naar onze mening niet. Gelukkig zijn de tuinstoelen van Fermob voornamelijk gericht op het creëren van zitcomfort. Naast een geweldige uitstraling en een lange levensduur, geniet je zo ook nog van een heerlijke comfortabele stoel. Geen rug- nek of andere lichamelijke klachten. Simpelweg genieten.

De tuinstoelen van Fermob zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kies je voor de Bistro tuinstoel die je het gevoel geeft bij een Franse bistro te zitten? Of ga je voor de kleurrijke stoelen uit de Luxembourg collectie?

Wist je dat Fermob ook nog eens een gehele collectie heeft voor de allerkleinsten onder ons? Hoe leuk is het om voor je kinderen ook een eigen Fermob tuinstoel aan te schaffen. Zij zullen dol enthousiast zijn bij het zien van al die felle kleurtjes. Ook de Fermob Mickey Mouse bistro tuinstoel is een ware crowd pleaser bij de kinderen. Dat wordt genieten de komende lente!

felle kleuren fermob

Geef een reactie