TuinWonen

Verkoeling in je tuin tijdens de warme zomers

Verkoeling in je tuin tijdens de warme zomers
390Views

De warme en zonnige zomers komen er weer aan. Steeds meer mensen in Nederland maken hun tuin klaar voor het lekkere weer. Want wanneer de eerste zomerdag aanbreekt, dan wil je natuurlijk wel buiten kunnen zitten. Bij ZONZ Sunsails denken we graag met je mee waar je aan moet denken als je jouw tuin voorbereid.

Wat doet ZONZ Sunsails?

Bij ZONZ zijn we gespecialiseerd in schaduwdoeken en winddoeken. Deze producten kun je kopen als standaardproduct, maar ook als maatwerk. Hierdoor kunnen we altijd de perfecte oplossing creëren naar ieders wens. Wij onderscheiden ons met trendy en moderne producten van uitstekende kwaliteit. Doordat we goed naar de klant luisteren worden we om onze klantenservice gewaardeerd. Bij ZONZ vinden we het geven van goed advies belangrijk, zodat iedereen van de aankoop kan genieten.

Wat biedt ZONZ aan schaduwdoeken?

Wanneer je op zoek bent naar flexibele zonwering, dan is een zonnedoek precies wat je zoekt. Hiermee creëer je de perfecte schaduw in iedere tuin of dakterras. Natuurlijk is het heerlijk om in de zomer van de zon te genieten, maar soms kun je verlangen naar een schaduw en verkoeling. Een schaduwdoek is licht van gewicht en kun je overal ophangen. Of je het nu wilt gebruiken als overkapping aan een gevel, je veranda of op het balkon.

Bij ZONZ Sunsails hebben we diverse standaard schaduwdoeken. Omdat iedere tuin anders is hebben we verschillende vormen en kleuren in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit een driehoek schaduwdoek, een ongelijkzijdige driehoek, een vierkant, een rechthoek of zelfs een vijfhoek. De keuze voor de vorm hangt af van wat voor soort schaduw je wilt en waar je het doek wilt bevestigen. Naast de verschillende opties voor de vorm kun je ook nog kiezen uit vijf verschillende kleuren. Bij het kiezen van de kleur kun je rekening houden met welke kleur goed past bij de uitstraling van jouw tuin. Wat je ook kunt overwegen is de hoeveelheid licht die je door wilt laten. Hoe donkerder de kleur van het doek, hoe minder licht het doorlaat.

Wat biedt ZONZ aan windschermen?

De naam zegt het al, met deze schermen creëer je eenvoudig een windvrije plek op je terras of balkon. De windschermen van ZONZ zijn oprolbaar, waardoor je het systeem op iedere gewenste plek neer kunt zetten. Zo maak je op een snelle manier een beschutte plek.

Buiten dat je uit de wind zit, is het voordeel ook nog dat je meer privacy krijgt met een windscherm. De doeken zijn namelijk verduisterd, waardoor je de inkijk verminderd. Nog een voordeel is dat een windscherm je beschermd tegen zijwaartse regen en de laagstaande middagzon. Zo kun je op ieder moment van de dag blijven genieten van het buitenleven.

De windschermen van ZONZ komen standaard in verschillende maten. Hierdoor kun je zelf kiezen wat de gewenste afmetingen zijn. Buiten de keuzes voor de maten kun je ook nog kiezen uit verschillende kleuren. Hierdoor kun je zelf beslissen wat je mooi vindt en wat past bij de rest van je tuin of dakterras. 

Kan ik ook kiezen voor maatwerk?

Jazeker. Zoals we aan het begin al vertelden is ZONZ Sunsails ook gespecialiseerd in maatwerk. Wanneer de standaardafmetingen van de schaduwdoeken of windschermen niet passen in jouw situatie, dan denken we graag met jou mee voor een altijd passende oplossing. Je kunt al jouw wensen doorgeven met betrekking tot de maten, de vormen en de kleuren. Onze specialisten kijken wat mogelijk is en hoe we aan jouw wensen kunnen voldoen. Hierdoor weet je zeker dat je een product aanschaft wat volledig naar jouw zin is.

Wil je meer informatie of inspiratie?

Wanneer je er niet uitkomt of nog meer informatie nodig hebt, dan helpen we je natuurlijk graag verder. Op onze website vind je alles op het gebied van zonwering en windbescherming. Onze specialisten denken graag met je mee als het gaat om het creëren van een heerlijke plek in jouw tuin deze zomer.

Geef een reactie