Algemeen

Vrijstaande elektrische haarden

Vrijstaande elektrische haarden
52Views

Tegenwoordig zien steeds meer mensen de mogelijkheden van het elektrische vuur. Elektrische haarden hebben een enorme vooruitgang geboekt en is een serieus alternatief voor een gashaard of de vertrouwde houtkachel. De vrijstaande elektrische haard is op dit moment enorm populair. Plaatsten en installeren is kinderlijk eenvoudig, zonder dat hiervoor een ingrijpende verbouwing nodig is. Immers, de aanwezigheid van een stopcontact is voldoende om direct de gezelligheid en sfeer in huis te halen.

De beschikbare modellen vrijstaande elektrische haarden nemen nog elke dag toe. We kennen bijvoorbeeld de compacte modellen, die weinig ruimte in nemen. Bij dit soort modellen hoeft u enkel een plekje uit te zoeken en de stekker in het contact te steken. Met één druk op de afstandsbediening kijkt u direct naar een levensecht vuurbeeld. Plaatsten en installeren is kinderlijk eenvoudig, zonder dat hiervoor een ingrijpende verbouwing nodig is. Immers, de aanwezigheid van een stopcontact is voldoende om direct de gezelligheid en sfeer in huis te halen.

Als liefhebber van een traditionele vrijstaande elektrische haard zult u verbaast zijn over de mogelijkheden van moderne elektrische haarden. Dankzij slimme technieken en nieuwste software weet de fabrikant een levensecht haardvuur te creëren. Sommige modellen zijn geïnspireerd door het klassieke model houtkachel. Andere types zijn juist erg modern vormgegeven en passen qua design moeiteloos bij de meest trendy interieurstijl. Door het alsmaar groeiende assortiment is er altijd wel een vrijstaand model dat u zal aanspreken.

Twijfel u over het kopen van een haard? Kijkt u uit naar meer sfeer en comfort, maar bent u bang voor de ingewikkelde installatie of ingrijpende verbouwing? Sta dan nog eens stil bij de belangrijkste eigenschappen van een vrijstaande elektrische haard. Geen moeilijke installaties, geen brandstofverbruik, geen milieubelasting en nauwelijks onderhoud. Een vrijstaande elektrische haard: steeds betaalbaarder, meer keuze, betere kwaliteit en bovenal gebruiksvriendelijk installaties. Zoekt u sfeer en gezelligheid en vindt u warmte minder belangrijk. Maak dan kennis met het elektrische vuur en geniet alleen in de koudere periode, maar het hele jaar door!

Geef een reactie