InterieurWonenWoonkamer

Blinds

Blinds woonkamer
991Views

Ze zijn er weer; de nieuwste interieurtrends. Die trends hebben allemaal te maken met jouw veilige thuishaven. Een knusse plek waar je je even kunt ontspannen en waar je je even kunt terug trekken van de drukke wereld om je heen. En wie wil nou niet dat het interieur een rustige sfeer heeft? Jij ook? Dan vertellen wij je graag meer over de nieuwste interieurtrends.

Soft colorring

Zachte kleuren zijn helemaal de kleuren van nu. Deze kleuren kunnen je in contact laten komen met de kalmerende en serene kleuren van de natuur. Met subtiele tinten kun je allerlei kleurencombinaties maken om verschillende stemmingen in je interieur te creëren. Deze trend kan goed gecombineerd worden met houten shutters, omdat deze raamdecoratie goed de natuur naar binnen haalt.

Blinds kopen

Retro & vintage

Daarnaast blijven we ook altijd in de sfeer van retro en vintage. Deze trend is niet meer weg te slaan uit het interieur. Met behulp van houten jaloezieën wordt snel de sfeer van de jaren ’60 en ’70 teruggehaald in een ruimte. Het geeft een warme uitstraling in de kamer en zorgt voor een intieme sfeer.

Prints en geometrische vormen

Cirkels, stippen, driehoeken, streepjes en ruiten. Allemaal vormen die terug komen in het interieur. Deze vormen kunnen ook nog gecombineerd worden. En om het effect helemaal te versterken, kan er gebruik worden gemaakt van verschillende materialen en stoffen. Een heerlijke eye-catcher in je interieur.

De mogelijkheden

We hebben ze al vaker genoemd in deze blog; de houten shutters, ook wel blinds genoemd. Met blinds heb je de mogelijkheid om de juiste lichtinval in je ruimte te creëren. Wil je een intieme sfeer? Dan kun je kiezen om de blinds helemaal dicht te doen. Wil je juist een open sfeer en wil je het zonnetje naar binnen laten schijnen? Dan kun je de blinds half open doen of helemaal open. Ideaal toch? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van blinds? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck Shutters en laat je verrassen door de mogelijkheden.

Geef een reactie