InterieurWonen

Een patchkast kopen

patchkast kopen
1.79KViews

Bent u op zoek naar een patchkast van uitstekende kwaliteit? Een patchkast kopen doet u bij Patchkast.nl. Daar vindt u de ruimste keuze in patchkasten. U kunt hier terecht voor de standaardmaat, 19 inch, maar ook voor kleinere uitvoeringen als 10 inch patchkasten, mini-exemplaren en serverkasten die u aan de muur kunt monteren. Weet u eigenlijk helemaal niet wat voor soort patchkast u nodig heeft, of wat zo’n kast überhaupt doet of inhoudt? Dan voorzien de specialisten van Patchkast.nl u graag van passend advies. Zo bent u er zeker van dat u de juiste patchkast voor uw organisatie kiest. Om u op weg te helpen, lichten we alvast een klein tipje van de sluier.

Waarom moet u een patchkast kopen?

Een patchkast beschermt u netwerk. Doordat het hele netwerk van uw organisatie samenkomt in de patchkast, vormt zo’n kast in feite het kloppende hart van uw organisatie. Vanuit de kast wordt het internet- en telefoonverkeer geregeld. En als deze twee lijnen er tegenwoordig uitliggen, dan is dat een groot probleem! Het is daarom van het grootste belang om een patchkast aan te schaffen. Deze houdt uw netwerk veilig, en zorgt ervoor dat alle bekabeling overzichtelijk wordt opgeborgen.

Patchkast

Welke patchkast moet ik kopen?

Nu is het natuurlijk de vraag welke patchkast het beste past bij uw wensen en eisen. De standaardmaat in de wereld van patchkasten is 19 inch. Heeft een kleiner bedrijf, en niet zoveel ruimte nodig voor uw netwerkverbindingen? Dan kunt u ook kiezen voor een 10 inch serverkast. Verder kunt u ook nog kiezen uit mini-serverkasten of kasten die u aan de wand kan monteren. De hoogte en capaciteit van de patchkast wordt bepaald door het aantal units. Hoe meer units, hoe meer hoogte en hoe meer ruimte voor verschillende soorten netwerken. Ook de keuze voor de deur is er een om over na te denken. Gaat u voor weinig geluid, en kiest u daarbij voor een glazen deur? Of is goede ventilatie belangrijker voor u? Een geperforeerde metalen deur zorgt ervoor dat u serverinrichting niet oververhit raakt.

Waar vindt u uw patchkast?

U patchkast vindt u bij een gespecialiseerd bedrijf als Patchkast.nl. Daar vindt u patchkasten in alle soorten en maten, en het deskundige advies dat u op weg kan helpen naar de juiste patchkast voor uw organisatie. Neem gauw een kijkje!

Geef een reactie