InterieurWonen

HR++ glas

dubbel glas
731Views

HR++ glas is een betere vorm van standaard dubbel glas. Het is tegenwoordig de meest populairste glassoort, waardoor de prijs per vierkante meter is gedaald. Een groot voordeel van HR++ is namelijk de hoge isolatiewaarde. Ben je benieuwd naar de andere voordelen van hr++ glas? Dat vertellen wij je graag!

De voordelen van HR++ glas

Zo gaat er door de hoge isolatiewaarde minder warme lucht verloren, waardoor er bespaart kan worden op de stookkosten. Dit is te merken in de portemonnee en het heeft een positief effect op het milieu. De besparing is het meest te danken aan de woonkamer, oftewel: de kamer waar het meest gestookt wordt. Door gebruik te maken van HR++ glas in de woonkamer kan dus hier bespaard worden op de stookkosten. Daarnaast geven sommige gemeentes subsidies voor het plaatsen van HR++ glas. Dit kan gezien worden als beloning van je bijdrage aan het milieu.dubbel-glas-hr

Zonwerend en geluidswerend

De opties van HR++ glas zijn eindeloos. Het glas heeft niet alleen een isolerende werking, maar het is ook nog eens verkrijgbaar met geluidswerende en zonwerende opties. Door een extra coating dat op het glas is aangebracht, gaat er minder snel warmte verloren door het glas en wordt de ruimte minder snel verwarmd door zonlicht. En heb je geluidsoverlast? Dan biedt geluidswerend HR++ een goede oplossing. Door een speciale gasvulling en een HR coating wordt het geluid van buiten gereduceerd. Handig als je op een plek woont met veel geluidsoverlast.

Toepassingen

HR++ glas is zowel voor binnen als voor buiten te gebruiken. Dit glas wordt vaak gebruikt in ramen en scheidingswanden. Daarnaast is het te gebruiken voor deuren, daken, schuifdeuren en serres, als er gebruik wordt gemaakt van gelaagd glas aan beide zijdes.

HR++ glas bestellen

Wil je HR++ glas bestellen? Bekijk dan eens de mogelijkheden GlasGigant. Zij hebben een ruim assortiment met verschillende toepassingen van HR++ glas, zodat er altijd de producten te vinden die passen bij jouw wensen en voorkeuren. De adviseurs voorzien je graag van informatie over de producten, zodat je altijd de juiste glassoort besteld voor in jouw ruimte. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website!

Geef een reactie