InterieurWonenWoonkamer

Maak je interieur compleet met shutters!

interieur compleet shutters
1.29KViews

Is jouw woning toe aan een flinke opknapbeurt en wil je meer sfeer in huis halen? Maak je interieur dan compleet met shutters, dé sfeermaker van dit moment!

Steeds meer Nederlanders kiezen voor het gemak van shutters in huis. Shutters behoren tot de meest populaire soorten raambekleding van dit moment. Dat is natuurlijk niet voor niets. Shutters beschikken over talloze interessante voordelen en passen binnen vrijwel ieder interieur. In dit artikel leggen we uit waardoor shutters zo populair zijn geworden en hoe deze ook jouw woning kunnen verrijken.

shutters woonkamer

De voordelen van shutters

Op www.shutterkoning.nl vind je een breed aanbod van shutters in alle soorten en maten. Deze worden steeds vaker gebruikt in bekende televisieprogramma’s en televisiezenders. De populariteit van dit soort raambekleding is inmiddels tot ongekende hoogte gestegen. Logisch ook, zeker als we kijken naar de talloze voordelen van shutters:

  • Shutters zijn ware eyecatchers voor de woning. Wie nog steeds denkt dat raambekleding nietszeggend en nauwelijks sfeerverhogend is, heeft nog nooit gehoord van shutters. Deze zijn allesbepalend voor de sfeer in huis en kunnen het interieur een ware boost geven.
  • Shutters zijn zeer duurzaam en genieten van een lange levensduur. Bovendien kunnen ze de waarde van een huis verhogen. Hierdoor verdien je de aanschafkosten na verloop van tijd vanzelf weer terug.

  • Deze type raambekleding is geschikt voor iedere ruimte in huis. Vaak is het noodzakelijk om andere raambekleding aan te brengen in vochtige of moeilijk bereikbare ruimtes. Simpelweg omdat de ramen niet met ieder gordijn verrijkt kunnen worden of omdat de raambekleding slecht tegen vocht kan. Met shutters is dit niet het geval. Zij staan bekend om hun veelzijdige karakter en kunnen in iedere ruimte geplaatst worden. Dankzij het grote aanbod in materialen is het mogelijk om in iedere ruimte een op maat gemaakt plan te maken. Denk bijvoorbeeld aan kunststof shutters in de badkamer of keuken en warme houten shutters voor de woonkamer. Daarnaast kunnen ze op maat gemaakt worden voor elk type raam, zo is er voor ieder wat wils!

  • Shutters zijn eenvoudig schoon te houden en vormen geen broeinest voor schimmels en stof. Dit is enorm fijn als je kampt met hardnekkige allergieën.

  • Met shutters heb je de lichtval in huis zelf in de hand. De lamellen zijn in meerdere standen te kantelen, waardoor je zelf bepaalt hoeveel licht er nodig is om de juiste hoeveelheid sfeer te creëren. 

Diverse materialen en keuzes

Het aanbod in shutters is reuze. Je kunt kiezen uit talloze materialen en verschillende ophangsystemen. We snappen heel goed dat dit overweldigend kan zijn. Daarom is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Kies niet voor materialen die op dit moment populair zijn, maar kijk naar wat jij écht mooi vindt en past bij jouw woning en smaak. Ben je dol op de knusheid van een landelijk interieur? Kies dan voor prachtige houten shutters. Is je woning ingericht volgens de industriële stijl? Ga dan voor robuuste aluminium shutters. Voor iedere woonstijl is er wel een shutter te vinden. Geef je ogen de kost en vraag waar nodig om hulp!

Geef een reactie