InterieurWonen

Kunstplanten zijn terug van weggeweest

Kunstplanten zijn terug van weggeweest
292Views

Eerder kon het echt niet, een kunstplant in huis nemen. Maar tegenwoordig laait de hype weer meer op. Hoe het komt is een raadsel. Misschien blijkt de echte plantenhype toch te veel van het goede. Iedereen is gecharmeerd van planten, maar niet iedereen is er even goed mee. Die ene buurman die zo graag een nieuwe haag wilde, heeft hem compleet verwaarloosd. De takken en bladeren zijn veel te lang en er moet nodig gesnoeid worden, maar dat is geen klus die je zo geklaard hebt. Gelukkig zijn er ook oplossingen voor, zodat je niet dat ellendige onderhoud werk hoef te doen. Er bestaan bijvoorbeeld kunsthagen voor buiten, die je tot wel acht jaar lang kan laten staan. Ze zijn niet seizoensgebonden en je hoeft ze niet te snoeien. Ideaal voor die ene buurman die wel een mooie groene tuin wil, zonder zelf al te veel moeite te hoeven doen.

Een strandfeestje met kunstpalmen

Ga je een themafeestje houden en wil je een beetje een strandsfeer creëren, dan zijn kunstpalmen voor buiten via Leopoldflora.com wellicht een idee. Je kan ze natuurlijk voor het feestje gebruiken, maar daarna ook aan een ander of jezelf cadeau doen. Daarnaast zijn ze vaak ook meer hufterproof dan een gewone plant. Als een of andere dronkenlap de plant omstoot, zal je hem wellicht alleen wat op moeten poetsen en hoef je hem niet direct weg te gooien. Wat dat betreft zijn kunstplanten ook ideaal voor feestjes. Het geeft toch die sfeer die je wilt en kost weinig moeite om neer te zetten en weg te halen. Plus je hoeft je geen zorgen te maken, dat mensen eraan gaan trekken. Vaak hebben ze zelf wel door dat er niks aan kapot te maken valt en zal de pret daarna ook snel bedorven zijn.  

Help! Ik heb een kleine tuin of balkon maar wil wel een boom

Bomen zijn niet echt realistisch wanneer je beschikt over een kleine tuin, balkon en dergelijke. In ieder geval niet de echte bomen. Daarom zijn er dus kunstbomen voor buiten in het leven geroepen. Deze zitten al in een pot en zijn van kleine tot grote formaten te verkrijgen. Het mooiste is dat ze niet groeien, dus je kan met een gerust hart je boom laten staan op dezelfde plek. Idealer kan je het dus niet krijgen. Jij hebt jouw droomversiering op jouw stukje tuin of balkon en je hoeft niet eens water te geven of überhaupt onderhoud te plegen.  Deze makkelijke en snelle manier zorgt ervoor dat jij een stukje gezelligheid op jouw buitenplekje maakt. Alle bomen- en kunstplanten gaan door weer en wind mee. Je hoeft je dus ook geen zorgen te maken om de felheid van de zon, want daar is het materiaal tegen bestendigd.

Geef een reactie