InterieurWonen

Precies de juiste serverkast kopen

Serverkast
671Views

Al uw netwerken, servers en beveiligingsapparatuur veilig achter slot en grendel. Zo ziet u het als ondernemer in deze digitale tijden natuurlijk graag. U wilt niet dat schadelijke invloeden van buitenaf vat krijgen op uw kostbare kabels en overige ICT inrichting. Dat kan er zomaar voor zorgen dat u hele netwerk plat komt te liggen, en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig biedt een serverkast uitkomst. Daarin slaat u niet alleen alle ICT, telecom, beveiligingsapparatuur en bedrijfsgegevens op, maar wordt deze informatie ook opgeslagen op een back-up module. Een beetje slimme ondernemer schaft daarom een kwalitatief hoogwaardige serverkast aan. Zo beschermt u uw servers.

De serverkast voor uw onderneming

Maar welk type serverkast is de juiste grootte voor u? Dat is natuurlijk de vraag. Het ligt er een beetje aan hoe groot uw bedrijf, of in ieder geval uw ICT- en telecominrichting is. Aan de hand van het aantal benodigde patchpanels bepaalt u de juiste patchkast. In een 19 inch patchkast zit een 19 inch profiel. Dat is een profiel waarin 19 inch netwerkapparatuur en bijbehorende accessoires kan worden geplaatst. Daarbij kunt u kiezen voor een 600mm brede kast of 800mm brede kast. Er zit altijd wat extra ruimte in een patchkast om uw apparatuur en accessoires te kunnen installeren. Dat geldt dus ook voor de 10 inch kasten en zelfs de mini serverkasten. Verder kunt u er ook voor kiezen om een patchkast aan de wand te bevestigen.

Waar kan ik een patchkast kopen?

Om de juiste keuze voor een patchkast te maken is het een goed idee u deskundig te laten adviseren. Bijvoorbeeld door de experts bij serverkastdealer UTP-kabel.nl. Daar vindt u direct een ruim assortiment aan verschillende patchkasten, in variërende soorten en maten. Bij deze webshop kunt u direct terecht voor allerlei handige accessoires voor uw ICT-inrichting. Van legborden en stekkerdozen tot aan afsluitbare lades en ethernet switches: u vindt het op UTP-kabel.nl. Ook voor allerlei UTP kabels bent u bij deze webshop aan het juiste adres. Neem gauw een kijkje, en bekijk de mogelijkheden voor uw onderneming of organisatie.

Geef een reactie