BadkamerInterieurWonen

De ultieme badkamer, starten of eindigen met de details?

ultieme badkamer
528Views

Het belang van een prettig gevoel bij je interieur is niet te onderschatten. Niet alleen maakt het dat je graag vrienden uitnodigt, het zorgt er ook voor dat je zelf dat warme, prettige gevoel van thuiskomen nog meer ervaart. Een van de plekken waar men vaak niet start is de badkamer, terwijl daar je ochtenden beginnen en je avonden eindigen! Pak de kans om een ware oase van rust en warmte te creëren, maar hoe te beginnen?

Groot denken, groot beginnen

Ga in gedachten mee naar een badkamer. Waarschijnlijk zijn de douche en/of het bad de grootste items die je hier kan vinden. Voor zowel de sfeer als de indeling van de badkamer is het dus belangrijk om hierbij te beginnen. Het enige advies bij deze keuze? Kies er een die past. En, stiekem, kies de grootst mogelijke, het is heerlijk! Wanneer we verder gaan kijken in de badkamer zien we misschien wel een toilet, maar in ieder geval ook een gootsteen. Het toilet wil nog wel eens in een aparte ruimte zitten, wat wel prettig is voor de ruimte in de badkamer. Om de juiste sfeer te creëren in de badkamer is het belangrijk om bij deze grote producten te letten op looks en kleuren, maar het is niet bepalend voor de sfeer in je badkamer. Wat is dat dan wel?

Klein denken, groots effect

De grote producten in de badkamer krijgen vaak de meeste aandacht tijdens het kies-een-product-proces. Maar is dat wel de juiste keuze? Durf eens wat meer tijd te besteden aan het bekijken van de opties op het gebied van wasmanden, spiegels, tandenborstelhouders, toiletborstels, zeepschaaltjes, handdoeken en badmat. Deze producten nemen samen een belangrijke rol in het interieur en door de juiste kleuren en designs te combineren kan het een prachtig geheel vormen. Ga anders eens naar de badkamer en bekijk wat er wel niet allemaal is qua producten!

Bij het volledig inrichten van een badkamer zou ik dus altijd beginnen met de grote producten, maar daarna direct door met de badmat. Dit product is niet alleen lekker warm en zacht voor je voeten, maar het voorkomt ook nog eens dat er overal in de badkamer water ligt en met antislip is het zelfs goed voor de veiligheid! Het grootste voordeel? Dit product ligt vaak tussen de douche en gootsteen in, en laat dat nu net de twee zaken zijn die je als het goed is al hebt gekozen. Match de kleur, het materiaal en het design en werk vanuit daar verder met al je details! Inspiratie nodig? Bekijk eens wat random badkamers of zie de mooiste badkamermerken op Brandslife.

Geef een reactie