KeukenWonen

De mooiste pannen voor in je keuken

Le-Creuset-pannen
1.98KViews

Een set pannen hoef je niet altijd op te bergen in je keukenkastjes. Er zijn namelijk een aantal pannen die zo mooi zijn dat ze ook een toevoeging kunnen zijn voor je keukeninterieur. Er zijn een aantal merken hieronder genoemd waarbij je een pan niet zomaar een pan noemt, maar een ‘culinair pronkstuk’.

BK

Allereerst het merk BK, dit merk is al sinds 1851 actief in de pannen branche. Een topmerk wat bekroond is met een Koninklijk predicaat, een onderscheiding die alleen uitgereikt wordt aan bedrijven die minstens 100 jaar bestaan, een landelijke betekenis hebben en een enorm belangrijke plaats innemen in het vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Niet gek dat de pannen van BK daarom razend populair zijn en BK meerdere internationale design awards heeft gekregen voor hun prachtige design. De pannen van BK komen in veel verschillende uitvoeringen zoals; kookpannen, wokpannen en braadpannen en zijn in verschillende, vooral neutrale kleuren verkrijgbaar.

Le Creuset

Daarnaast is het merk Le Creuset ook razend populair en hebben zij exclusieve en unieke pannen in het assortiment. De pannen van Le Creuset zijn met de handgemaakt en voorzien van een beschermlaag. Met de braadpannen uit de Le Creuset Signature serie heb je zeker een echte eyecatcher in de keuken. Dankzij de vele kleuren is er altijd wel een braadpan die bij je keuken interieur past. Daarnaast zorgen alle andere series van Le Creuset dat je pannenset compleet wordt. Zo bestaan deze series uit deksels, wokpannen, koekenpannen, kookpannen, hapjespannen en sauteerpannen in dezelfde kleur en stijl als de braadpannen.

Met de bovenstaande merken bent u verzekerd van een pan met een hoogwaardige kwaliteit. Deze topmerken staan namelijk bekend om hun levenslange garantie. Naast dat deze pannen een leuk design hebben, zijn ze ook super fijn om in te koken. Zo hebben de pannen kenmerken zoals; een anti-aanbaklaag, gemaakt van RVS en gemaakt van een materiaal dat zorgt voor een uitstekende gelijkmatige verdeling van de warmte. 

Geef een reactie