InterieurWonen

3 DIY-tips voor interieur-styling

interieur-styling
552Views

Zou je je interieur weleens willen veranderen, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat er allemaal mogelijk is? Dan is dit artikel echt iets voor jou! Hieronder zullen we namelijk drie DIY-tips geven over hoe je je interieur kunt veranderen. Misschien heb je wel wat aan deze tips en kun je je ideeën en je creatieve passie op de vrije loop laten gaan. Zo kan er een eigen unieke en mooie kunstwerk ontstaan waarmee je je huisje helemaal naar smaak kunt inrichten.

DIY 1: Ontwerp je eigen poster

Het is eigenlijk super makkelijk om je eigen poster te ontwerpen! Met een zelf ontworpen poster geef je meteen een frisse en bijzondere uitstraling aan je kamer. Maar hoe ga je aan de slag? Op herinneringenoplinnen.nl kun je meteen beginnen met het ontwerpen. Er staan hier verschillende tools op om je poster helemaal te personaliseren. Is het helemaal naar wens geworden? Dan kun je vervolgens de poster laten afdrukken en thuis laten bezorgen. Er is heel veel mogelijk op het gebied van formaten en oplossingen. Naast deze websites zijn er ook andere aanbieders waar je posters kunt ontwerpen. Je kunt helemaal losgaan en bijvoorbeeld een van je dierbaarste foto’s kiezen om daar een poster van te maken. Je kunt er eventueel mooie teksten bij zetten, waardoor de poster extra persoonlijk wordt gemaakt.

DIY 2: Ontwerp je eigen kussen

Ben je op zoek naar een mooie kussen voor op je bank of lekkere zitstoel? Maak dan gewoon zelf een kussen dat helemaal gepersonaliseerd is! Net zoals bij posters, kun je ook bij kussens weer persoonlijke foto’s gebruiken die een mooie herinnering weergeven. Denk maar bijvoorbeeld aan vakantiefoto’s of gezellige portretfoto’s met je partner, familie of huisdier. Zo lijkt het alsof je altijd met je geliefden op de bank zit, ook al ben je in werkelijkheid alleen op dat moment. Je kunt slechts een kussenhoes laten afdrukken met foto’s en deze om je eigen kussens heen doen. Er zijn verschillende formaten hoezen waar je uit kunt kiezen, dus kijk even goed welk formaat je nodig hebt. Heb je geen kussens meer liggen, of wil je gewoon een geheel nieuw kussen hebben? Wat je dan ook kunt doen, is een geheel kussen laten afdrukken en vervangen.

DIY 3: Ontwerp je eigen fotokunst

Foto’s zijn een makkelijke manier om je interieur mooier en persoonlijker te maken. Dit hebben we al kunnen zien in de vorige twee DIY-tips die hierboven stonden beschreven. Je kunt foto’s namelijk op allerlei verschillende materialen en manieren laten afdrukken en ergens in huis ophangen of neerzetten. De bekendste materialen om foto’s op af te laten drukken zijn canvas en hout. Toch zijn er ook andere manieren die misschien iets minder gangbaar zijn, zoals aluminium. Foto’s op aluminium geven een bijzonder mooie uitstraling aan je interieur. Laat je creativiteit helemaal los en maak er iets moois van met je eigen foto’s. Zo maak je je eigen unieke kunstwerk die je nergens anders tegen zult komen!

 

Geef een reactie