InterieurWonen

Tv beugel, een perfecte oplossing!

Tv beugel
1.21KViews

Ben je ontzettend trots op je keuze voor een nieuwe televisie? Heb je alleen echter geen idee waar je deze kwijt moet? Of ga je verhuizen en wil je eigenlijk geen lomp tv-meubel in de kamer zetten? Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je overweegt om de televisie op te hangen. In de meeste gevallen is de aankoop van een tv beugel de perfecte oplossing. Nieuwsgierig naar de voordelen als je de televisie op zou hangen? In deze blog vertellen we meer over de belangrijkste pluspunten. tv beugel

Een ongeluk zit in een klein hoekje

Een tv-meubel lijkt een zeer praktische en veilige oplossing. De televisie staat hoog en is goed zichtbaar voor iedereen en de kans is klein dat hij er plotseling afvalt. Ouders met jonge kinderen lezen dit nu waarschijnlijk met de vraagtekens in hun ogen. Zij weten heel goed dat een ongeluk in een klein hoekje zit. Als je kind even te wild bezig is in de buurt van het tv-meubel, bestaat de kans echt dat de televisie van het meubel gestoten wordt. Bovendien is het tv-meubel zelf ook één grote attractie. Deuren worden opengetrokken, lades liggen op hun kop en de zo zorgvuldig opgeruimde uitstraling is binnen mum van tijd teniet gedaan. Door de televisie op te hangen voorkom je nare ongelukken en geniet je van een (blijvend) opgeruimde woning.

Bespaar ruimte in kleine woningen

Het inrichten van kleine woningen is ontzettend moeilijk. Vaak wordt aangeraden om enkel de meest belangrijke meubels neer te zetten en al het overbodige achterwege te laten. Een tv-meubel neemt al gauw een grote hoeveelheid ruimte in beslag, ruimte die je eigenlijk niet kan missen. Door de televisie op te hangen, bespaar je enorm veel ruimte en dat is zeker in kleine leefruimtes van essentieel belang.

Bepaal zelf de hoogte van de televisie

Voorheen was je altijd afhankelijk van de hoogte van een tv-meubel of dressoir. Op die hoogte zou de televisie automatisch ook staan. Dankzij een tv beugel kan je de televisie op elke gewenste hoogte ophangen. Vooral in de slaapkamer is dit een welkom alternatief. Je kunt de televisie nu op een aangename hoogte zetten, zodat je je niet meer in allerlei bochten moet wringen om vanuit bed naar je favoriete show te kijken.

Tip: er bestaan speciale tv beugels die kantelbaar en draaibaar zijn. Hierdoor kan je de televisie in alle standen naar je toe halen. Hierdoor geniet je altijd van een ideale kijkhoogte.

tv op muur

Maak van de televisie een eyecatcher!

De huidige interieurstijlen worden steeds strakker en moderner. Dit zien we ook terug in onze televisies. Door de minimale dikte van de televisie is het mogelijk om deze als ware eyecatcher in een modern interieur op te hangen. Met een tv beugel laat je de televisie één worden met het interieur. Bijna als een heel mooi schilderij!

Geen last van schitteringen met draaibare beugels

Draaibare tv-beugels zijn ontzettend veelzijdig. Ze bieden de gebruiker de mogelijkheid om de televisie in elke kijkrichting op te draaien, maar zorgen er ook voor dat vervelende schitteringen verleden tijd zijn. Als het zonlicht op de televisie valt, kan je deze gemakkelijk een kwartslag draaien om altijd te genieten van een fijn en ontspannen aanzicht.

Geef een reactie