InterieurWonen

Een uniek kantoor met Airtex fotobehang

Een uniek kantoor met Airtex fotobehang
61Views

De tijd dat we weer vaker op kantoor kunnen werken is in aantocht. Met de lente staan ook de versoepelingen van de coronamaatregelen voor de deur. Nu veel medewerkers thuiswerken is dit het uitgelezen moment om het interieur van het kantoor aan te pakken. Een unieke uitstraling en een verzorgde bedrijfsomgeving is niet alleen voor werknemers belangrijk, maar laat ook een sterke indruk achter op bezoekers en zakenrelaties. Denk je al een tijd na over het kantoor interieur? Drukwerk kan het interieur van je kantoor een unieke en speelse uitstraling geven die perfect past bij jouw huisstijl.

De mogelijkheden van Airtex

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van fotobehang. Wat is er stijlvoller dan een historische afbeelding of groepsfoto die een volledige muur beslaat? Een populair product is Airtex behang dat gemaakt is van textieldoek met een PVC-toplaag. Het leent zich goed als wandbekleding door zijn kleurechtheid en eenvoudige montage. Hierdoor wordt Airtex steeds vaker toegepast bij het aankleden van onder andere kantoren en evenementen.

Airtex biedt veel mogelijkheden. Het kan vaak in één stuk geprint worden, waardoor er geen naden in het behang zichtbaar zullen zijn. Door de PVC-bovenlaag is Airtex behang bovendien slijtvast en sterk. Wist je dat het materiaal zelfs brandvertragend werkt? Ook is Airtex in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan een matte afwerking, of juist halfglanzend of glanzend.

Makkelijk plakken

Het plakken van Airtex fotobehang is vergelijkbaar met vliesbehang. Je smeert de betreffende muur in met behangerslijm en plakt hier het fotobehang in één keer op. Daarna strijk je het glad, zodat er geen oneffenheden in het behang komen. Het sterke Airtex scheurt en kreukt niet tijdens het aanbrengen, waardoor het makkelijker aan te brengen is dan normaal behang. Na het aanbrengen is het materiaal gemakkelijk schoon te houden. Het is namelijk waterafstotend, en dus makkelijk afneembaar.

Ook op evenementen en beurzen is Airtex een populair materiaal. Het is namelijk herbruikbaar en kan meerdere keren geplakt worden zonder beschadigd te raken.

Overige mogelijkheden in kantoor styling

Wist je dat er naast Airtex nog meer mogelijkheden zijn? Denk bijvoorbeeld aan bedrukte lampenkappen. Of wat vind je van vloerstickers of raamstickers? Welke toepassing je kiest is vaak afhankelijk van het soort ruimte dat je wilt aankleden. Ook met wandpanelen kun je alle kanten op. Daarnaast is het onmogelijk om wandvisuals te laten bedrukken op Trespa, dibond of hout. Er zijn genoeg mogelijkheden om je kantooraankleding persoonlijk en uniek te maken.

Geef een reactie