InterieurWonen

Efficiënter schoonmaken met een schoonmaakkar

Efficiënter schoonmaken met een schoonmaakkar
808Views

Een schoonmaakkar biedt verlichting, efficiëntie en vele extra voordelen tijdens het schoonmaken.
In verschillende branches wordt gebruik gemaakt van schoonmakers. Schoonmaken omvat veel meer dan enkel en alleen even een doekje over een tafel halen. Echt schoonmaken is een vak apart. Of de werkzaamheden plaatsvinden in een hotel, een kantoorpand, een keuken of een zorginstelling; schoonmaken is een belangrijk onderdeel van het gezond en veilig houden van een bedrijf.

Ergonomisch werken

Werken in de schoonmaakbranche vergt veel lichamelijke inspanning. Om het risico op lichamelijke klachten aanzienlijk te verkleinen is het van groot belang om de werkomstandigheden zo gunstig mogelijk te maken.

Zo ergonomisch mogelijk werken gaat het best met een professionele schoonmaakkar. Niet meer tillen met losse schoonmaakspullen, maar alles overzichtelijk bij elkaar op een makkelijk verrijdbare trolley. Door de juiste werkhoogte van de schoonmaaktrolley vermindert de kans op lichamelijke ongemakken aanzienlijk.

Kleurcoderingsysteem

De ideale schoonmaakkar maakt gebruik van de standaard kleurcodering met betrekking tot schoonmaken. Zo is er altijd duidelijk onderscheid te maken tussen het reinigen van het interieur en de sanitaire voorzieningen. Wel zo hygiënisch!

Een schoonmaakkar kan veelal aangevuld worden met extra hulpstukken. Een mop of dweil, wissers, gele waarschuwingsborden of extra emmers. Alles om het schoonmaakwerk zo eenvoudig mogelijk te maken.

Functies van een schoonmaakkar

Schoonmaakkarren zijn niet enkel geschikt voor het opruimen en of reinigen, er zijn ook speciale schoonmaaktrolleys waarbij de focus ligt op het serveren van bijvoorbeeld koffie of lunches, of het vervangen en verzamelen van linnengoed. Daarnaast zijn er nog speciale mopwagens. Voor elke klus is er een passende schoonmaakkar op de markt.

Uw schoonmaakkar online bestellen

Om zo efficiënt en effectief mogelijk te werken is een schoonmaakkar dus eigenlijk een must! Tegenwoordig bestel je een kar die voldoet aan uw specifieke wensen gemakkelijk online. Heeft u de omstandigheden en het schoonmaakdoel goed scherp en duidelijk? Dan is een schoonmaakkar bestellen een fluitje van een cent. Bereid de schoonmaakkar uit met eventuele gewenste extra’s en start vandaag nog met ergonomisch schoonmaken.

Geef een reactie