InterieurWonen

Een fris interieur met luxe items

398Views

Wie van interieur en decoratie houdt, zal niet snel uitgekeken zijn op woonsites, bij bouwmarkten en een woonmagazine snel aan de kant leggen. Het leuke van interieur is natuurlijk ook dat het altijd weer anders kan. Elke jaar brengt wel weer nieuwe trends met zich mee en dan is er ook nog de technologische revolutie. Met elke jaar nieuwe snufjes en apparaten om aan onze huizen toe te voegen. Dat brengt een hoop luxe met zich mee, maar ook een hoop handigheid. Daarbij worden deze items elk jaar alleen maar mooier. Op een gegeven moment is het tijd om nieuwe items aan je interieur toe te voegen. Misschien is vandaag wel die dag.

Schaduwdoek voor zonnedagen

Een lekker dagje relaxen in de tuin doe je natuurlijk niet zonder de juiste zonbescherming en zonder fijne tuinstoel. Als je de hele dag in de zon gaat baden, wil je natuurlijk wel op een comfortabele stoel neerploffen. Spendeer je echt veel tijd in de zon? Neem dan bijvoorbeeld een ligstoel, waarin je de hele dag kan blijven plakken als je wil. Voor een hele dag in de zon is alleen zonnebrand niet genoeg. Extra zonbescherming zoals een parasol, goede grote hoed of een schaduwdoek kan je altijd toepassen als de zon op zijn hoogst staat. Een schaduwdoek rechthoek vinden is gelukkig niet zo moeilijk. Je moet hem alleen even goed installeren, zodat de schaduwdoek precies boven jouw lekkere stoel komt te hangen en jij de hele dag kan genieten van de warmte.

Warme dagen bij de haard

Tussen de kou buiten en de sneeuw die voor de ramen langs dwarrelt, wil jij binnen wel lekker warm zitten. Dat betekent de verwarming hoog aan en hout op het vuur. Dat laatste hoeft tegenwoordig echter niet meer. De open haard zoals we hem tot nu toe altijd hebben gekend, heeft plaats gemaakt voor een elektrische haard. Het makkelijke van deze haard is dat je hem overal kan installeren omdat er geen rook uit de schoonsteen hoeft te komen. Zo is het mogelijk op een schouw met elektrische haard te nemen. Zet nog wat mooie decoratie op de schouw en geniet van je warme en esthetische kachel.

Warmtelamp op je eigen terras

Ook buiten tijdens de winterdagen is het nu mogelijk om er lekker warm bij te zitten. Ook dat gaat tegenwoordig zonder een echt vuur. Tuurlijk, het is altijd leuk om een kampvuur te maken in je eigen tuin, maar het kan nog makkelijker. Bijvoorbeeld met een warmtelamp terras van Vinuovo. De warmtelamp kan je makkelijk installeren tegen de muur of schutting. Je zet hem aan en al gauw zal je de warmte voelen komen. Je kan lekker onder de lamp gaan zitten en je waant je al gauw op een terras zoals je die in het stadscentrum altijd ziet. Een lekker plekje waar je warm kan zitten, zelfs in de winter! Schenk een warme drank in voor jezelf, pak er een deken bij en geniet van het winterse weer zonder dat jij er last van hebt. Wat een luxe.

Geef een reactie