InterieurWonenWoonkamer

Industriële vloerlampen: de perfecte toevoeging voor elk interieur

Industriële vloerlampen
1.01KViews

De industriële stijl is al enkele jaren ontzettend populair. Stap de eerste de beste woonwinkel in en je zal overspoeld worden met meubelstukken en woonaccessoires die deze stijl complimenteren. Veel mensen denken dan ook dat je met de industriële woontrend direct alles moet omgooien in je woning. Je moet de woning direct een ‘rauw’ en onbewerkte uitstraling geven, bent verplicht om een cognac leren bank in huis te nemen, moet alle accessoires uit huis gooien en enkel dingen met een natuurlijke en stoere uitstraling aanschaffen. Gelukkig is dit natuurlijk helemaal niet zo! De industriële stijl kan toegevoegd worden aan elk interieur en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bekijk bijvoorbeeld eens de stoere vloerlampen en woonaccessoires van SweetLivingShop, die het industriële interieur perfect complimenteren. Wil jij een beetje van de industriële charme in huis halen, maar wil je het zeker niet te gek maken? Begin dan met industriële lampen: de perfecte toevoeging voor elk interieur.

De functie van verlichting uitgelegd

De keuze voor de juiste verlichting wordt vaak nog steeds een beetje klakkeloos gemaakt. De meeste mensen beseffen nog niet in hoeverre de keuze voor verlichting de sfeer in hun woning bepaald. De functie van verlichting is dan ook vaak niet helemaal duidelijk. Natuurlijk weten we dat verlichting, uit praktisch oogpunt, noodzakelijk is. Anders zal je immers, als het donker valt, de weg in huis niet meer kunnen vinden. Omdat we lampen meestal als een noodzakelijk kwaad zien, wordt er weinig aandacht besteedt aan de keuze voor de verlichting. Hier moet echter zeker verandering in komen. Lampen kunnen niet alleen zeer praktisch zijn, maar ook voor een groot gedeelte de sfeer in een woning bepalen. Bovendien kan je met de juiste combinatie van lampen een mooi lichtspel door het huis heen voeren. Hiermee breng je contrast in de verschillende ruimtes, waardoor je geniet van een sfeervol en warme woning.

Industriële lampen anno 2018

Het industriële interieur werd al heel wat jaren geleden enorm populair in ons land. Anno 2018 is hier nog niet echt verandering in gekomen. Naar verwachting zal deze woontrend dan ook nog wel wat jaren onze harten veroveren. We zien dan ook steeds meer nieuwe producten, meubels en accessoires op de markt komen, die stuk voor stuk de industriële stijl complimenteren. Dit zien we bijvoorbeeld bij de bijzondere industriële vloerlampen van Sweetlivingshop.nl, maar ook in speciaalzaken en bouwwinkels. Vooral als het gaat om verlichting zien we duidelijk dat er opeens veel meer aanbod is als het gaat om de industriële stijl. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat deze lampen bij vrijwel elk interieur passen. Ze zijn niet specifiek voor de industriële stijl gemaakt, maar kunnen binnen elk interieur hun rol prima vervullen. We zien bijvoorbeeld vaak dat in mannen-vrouwen huishoudens er gekozen wordt voor wat lichtere kleuren en stoere accenten, zodat beiden een beetje van hun eigen smaak en stijl kunnen verwerken in het interieur. De stoere uitstraling van industriële lampen zijn hier bij voorkeur uitstekend geschikt voor!Industriele vloerlamp

 

Geef een reactie