InterieurWonen

Waarom lightboxen niet mogen ontbreken in je interieur

lightbox interieur
1.23KViews

Lightboxen. Je ziet ze letterlijk overal, zowel online als in interieurs. Het lijkt wel alsof iedereen ze heeft. De trend van lightboxen blijft momenteel nog wel even doorzetten. Geheel begrijpelijk, want een lightbox is écht een heel leuk woonaccessoire. In dit artikel geven wij een aantal redenen waarom lightboxen niet mogen ontbreken in je interieur.

Persoonlijk

Ben je op zoek naar woonaccessoires dat bij jouw persoonlijkheid past? Wat is persoonlijker dan een quote dat slaat op jouw leven. Op internet zijn er talloze quotes en teksten te vinden die je kan plaatsen op je lightbox. Er is altijd wel een quote te vinden dat bij jou past!

Meer licht

Een lightbox geeft vanzelfsprekend licht in het donker. In de avonduren zal je dus extra licht in huis hebben en valt je quote op je lightbox nog meer op. Dit heeft een erg leuk effect en zorgt voor extra sfeer in je woning.

Creatief

Wanneer je een lightbox besteld ontvang je een LED lichtbak met daarbij letters en symbolen. Vervolgens kan je deze letters en symbolen plaatsen op de lightbox. Verzin zelf een tekst of gebruik een leuke quote die je op internet tegenkwam. Het is allemaal mogelijk met een lightbox. Als je de quote of tekst zat bent dan kan je gemakkelijk zelf de letters eruit halen en vervangen door een andere quote.

Bruikbaar in iedere ruimte

Het handige van dit woonaccessoire is dat het overal bruikbaar is. Ben je op de lightbox in de woonkamer uitgekeken? Dan kan je hem verplaatsen naar de gang, toilet of slaapkamer. Het leuke is dat je de quote ook daarop kan aanpassen. Zo is een quote als “Sweet dreams” leuk op de slaapkamer en “Get shit done” grappig op het toilet. De mogelijkheden van lightboxen zijn eindeloos, dit maakt ze ook zo leuk.

Extra: ideaal cadeau

Lightboxen zijn ook enorm populair als cadeau. Het is natuurlijk erg leuk om een lightbox met een persoonlijk bericht te ontvangen. Het ziet er leuk uit, is betaalbaar en is herbruikbaar voor de ontvangen. Wij vinden het een goed cadeau idee!

 

 

 

Geef een reactie