WonenWoonkamer

Een uniek interieur met de meubels van Zuiver

Zuiver interieur
1.41KViews

In onze huidige drukke samenleving zoeken we continue naar een uitlaatklep en plek om tot rust in te komen. Even jezelf zijn. Welke plek is nou beter dan je eigen woning? Door je interieur in te richten naar eigen smaak en wensen zal je er binnen mum van tijd achter komen dat je je hier sneller thuis voelt. Omdat we ons graag onderscheiden van andere mensen is het tevens belangrijk dat je iets unieks toevoegt aan je woning. Als je op zoek bent naar een unieke toevoeging aan je woning, stellen wij graag het merk Zuiver aan je voor. Dit merk kenmerkt zich door haar unieke stijl en karakteristieke eigenschappen in hun meubels en accessoires. Mensen die niet erg bekend zijn met de ontwikkelingen in meubelland zullen hoogstwaarschijnlijk niet bekend zijn met dit bijzondere merk. Wij lichten de eigenschappen en kenmerken van Zuiver nog eens toe in dit artikel en leggen uit hoe jij je interieur een unieke twist kan geven om echt ‘thuis’ te komen.

Het merk Zuiver uitgelicht

Wat veel mensen niet weten is dat Nederland ook een aantal zeer goede designlabels rijk is. Zuiver behoort zeker tot de grootste namen van ons land. De design meubels van dit merk geven precies wat de naam doet vermoeden: vormen en materialen in hun puurste en ‘zuiverste’ vorm. Materialen die vaak gebruik worden zijn hout, wol en staal. Door de natuurlijke en sierlijke uitstraling van de meubels en accessoires passen de producten van dit merk prima in vrijwel elk interieur. Voornamelijk landelijke, romantische en Scandinavische interieurs hebben baat bij de meubelstukken van Zuiver. Bijzonder aan Zuiver is dat er ontzettend veel ontwerpers uit alle windrichtingen werken. Samen bedenken ze de meest bijzondere ontwerpen. Mede doordat de ontwerpers variëren van jong tot oud zien we een enorme diversiteit in hun collectie. Dat zorgt er ook voor dat dit merk vrijwel bij elk interieur past.

mooie bank woonkamer

Een uniek interieur: zo doe je dat!

Met behulp van de design meubels van Zuiver creëer jij binnen mum van tijd een uniek interieur. Hun woonaccessoires en meubelstukken zie je simpelweg niet in elk ander interieur. Natuurlijk kan je ook op andere manieren een uniek interieur creëren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van bijzondere kleuren in je woning. Wist je dat colorblocking helemaal in is anno 2018? Als je niet zo dapper bent met je kleurgebruik kan je het ook op simpele manieren aanpakken. Heb je bijvoorbeeld een heel oud erfstuk op zolder staan waar niemand iets meedoet? Tover deze dan om in het belangrijkste meubelstuk van jouw woning. Plaats hem op een belangrijke plek in je woning en gebruik accentverlichting om hier een ware eyecatcher van te maken. Tip: struin eens wat kringloopwinkels of markten af voor bijzondere en oude meubelstukken. Combineer deze oude meubels vervolgens met de design meubels van Zuiver voor een bijzonder contrasterend effect. Wees niet bang om te spelen met diverse interieurstijlen. Dat maakt jouw interieur pas echt uniek!

Geef een reactie