InterieurWonenWoonkamer

Nieuwe eetkamerstoelen nodig? Kies voor Vitra!

748Views

Zijn je huidige eetkamerstoelen echt aan vervanging toe, maar lukt het je maar niet om een goede opvolger te vinden? Bekijk dan eens de eetkamerstoelen van Vitra. Dit merk vond haar oorsprong in Zwitserland en heeft al sinds de jaren 50 heel wat harten veroverd. Inmiddels beschikt Vitra over productievestigingen in de hele wereld. Denk hierbij niet alleen aan Europese landen zoals Duitsland, maar ook aan China, Japan en zelfs de Verenigde Staten! Kortom: Vitra is een merk waar rekening mee gehouden moet worden. Door de talloze voordelen van Vitra eetkamerstoelen is het ook geen wonder dat dit merk zo populair is. De karakteristieke vormgeving, de prachtige afwerking en het kleurrijke design zijn een lust voor het oog.

Kies jij ook voor Vitra eetkamerstoelen, maar weet je niet goed voor welke stoelen je moet kiezen? Wij vertellen je waar je op moet letten!

Houd rekening met je eettafel

Dit geldt eigenlijk voor iedereen die nieuwe eetkamerstoelen gaat aanschaffen. Houd altijd eerst rekening met je eettafel. Je wilt natuurlijk geen miskoop begaan. Natuurlijk zien de eetkamerstoelen er in de winkel en online allemaal heel mooi uit, maar hoe zal dat staan bij jouw tafel en woonstijl? Past de stijl écht bij jouw eettafel? Je kunt er eventueel voor kiezen om een lookbook van diverse stijlen open te slaan. Waar past jouw huidige interieur bij? Ga je toch de landelijke richting op of kan je jouw stijl beter als industrieel beschouwen? Bekijk vervolgens wat voor stoelen hierbij passen en welke materialen geschikt zijn. Zo krijg je een goed idee van de stijlen die bij jouw tafel passen.

Ook qua formaat is het opletten geblazen. Zeker als je voor een Vitra eetkamerstoel met armleuningen kiest. Logischerwijs zijn deze stoelen direct een stuk hoger en breder. Meet de tafel daarom eerst goed op en houd rekening met een flinke speling. Iedereen wil natuurlijk nog wel comfortabel naast elkaar kunnen zitten. Zo bega je geen miskoop en weet je zeker dat de stoelen goed passen!

Kleurkeuze

De Vitra eetkamerstoelen staan bekend om hun bijzondere kleurgebruik. Naast de traditionele kleuren, vind je hier ook opvallende en sprekende kleuren waar je misschien zelf nog nooit aan had gedacht, maar stiekem wel ontzettend leuk zijn. Dit zien we bijvoorbeeld ook bij de Vitra Eames stoelen. Deze zijn al geliefd door hun bijzondere design, maar veroveren helemaal harten door het kleurgebruik. Van knalrood tot blauw, werkelijk alles is mogelijk!

Wil je echt iets vernieuwends in de eetkamer? Denk dan eens outside-the-box en kies voor een sprekende kleur. Wees zeker niet bang om op te vallen! Als je huidige interieur vooral uit neutrale kleuren bestaat, kan een felle kleur een mooi en speels contrast geven.

Wist je dat we bij de huidige eetkamertrends ook nog eens een opvallend kleurgebruik zien? Hierbij wordt er niet alleen veelvuldig gekozen voor sprekende en opvallende kleuren, maar worden deze kleuren ook nog eens met elkaar gecombineerd. Wil jij jouw eetkamer echt volgens de laatste trends van 2019 inrichten? Kies dan voor twee verschillende kleuren en geniet van het speelse en creatieve contrast aan jouw eettafel. Een sfeervollere kamer bestaat bijna niet!

Geef een reactie