InterieurWonen

Wat betekent een gietvloer voor je interieur?

787Views

Een gietvloer betekent enorm veel voor je interieur. Het is de basis die een van de grootste oppervlakken in je huis in beslag neemt. De vloer in je huis is automatisch alleen al door de aanwezigheid een blikvanger. Dat gaat zelfs nog een stapje verder met een gietvloer in je interieur. Deze vloer is namelijk gewoon een waar kunstwerk. Kunst in de zin van een strak design dat de aandacht trekt. Of naar wens zelfs met een levendig en uitbundig karakter als je voor de betonlook kiest.

Dit ervaar je in de praktijk

De esthetische aanblik van een gietvloer in je interieur spreekt voor zich en verandert ook niet. Dat ervaar je vanzelf in de praktijk, maar er is nog veel meer dat je ervaart. Bijvoorbeeld het gevoel van warmte en comfort. Hoe belangrijk is dat wel niet als je lekker thuis bent en van je vrije tijd wilt genieten. De warmte en comfort zijn in de praktijk aanwezig met een gietvloer in je interieur.

Heb je een hekel aan schoonmaken? Met een gietvloer in huis niet meer, want je maakt deze vloer zelfs met plezier schoon. Weet je waarom? Deze vloer is naadloos en stoot vuil af. Het stof kleeft niet aan de vloer, maar verdwijnt met de zwaai die je met stofwisser doet vrolijk uit je zicht. Een ongelukje met een drankje? Geen ergernis. Pak gewoon een droge doek en veeg het vocht van de vloer. Je ziet er niets meer van.

Ongekende duurzaamheid tot in lengte van jaren

Het is natuurlijk van belang om een gietvloer in je interieur te nemen die kwalitatief uitstekend is. Daarom maak je ook het beste de keuze voor een gietvloer van G-vloeren. Dan ben je van de beste kwaliteit verzekerd en krijg je een vloer met ongekende duurzaamheid. De gietvloeren van deze specialist geven tot in de lengte van jaren plezier. Wist je dat de toplaag pas na acht jaar opnieuw gedaan hoeft te worden? Zo heb je ook nog eens een onderhoudsvrije vloer in huis. Of mocht je een keer een andere kleur willen dan is dat ook geen enkel probleem.

Is een gietvloer in het interieur duur?

Een gietvloer in je interieur hoeft niet duur te zijn, maar eerlijk is eerlijk het is niet de allergoedkoopste vloer. Daar waar je laminaat voor 4,95 euro per m2 koopt, ligt de prijs voor een gietvloer wel wat hoger. Het verschil in kwaliteit, design, stijl en leefbaarheid is echter ook groot. Dit ligt bij een gietvloer allemaal wel op een hoger niveau. Toch is een gietvloer in je interieur echt niet duur als je naar alle voordelen en zeker naar de levensduur kijkt. Vraag maar een offerte voor een gietvloer aan dan weet je meteen wat de kosten zijn.

Geef een reactie