InterieurWonen

Welke nefit cv ketel kopen?

nefit cv ketel
510Views

Is je droomwoning bijna klaar en wil je de cv ketel kiezen die het best bij je woonsituatie past? Dan dien je met enkele belangrijke factoren rekening te houden om een miskoop te voorkomen. Bij je keuze controleer je bijvoorbeeld of je cv- ketel klaar is voor de toekomst en dus geschikt is voor alle soorten gas. Met een nefit cv ketel kopen bén je klaar voor de toekomst. Die is namelijk startklaar voor het gebruik van alle soorten gas. Met meer dan één miljoen geplaatste nefit Hoog Rendementstoestellen (HR) ben je zeker dat je een cv ketel met een hoogwaardige kwaliteit in huis haalt. Een nefit cv verwarmingsketel is niet alleen betrouwbaar en veilig. Hij werkt bijna geruisloos, energiezuinig en zorgt voor maximaal comfort.

Waarom voor een nefit cv ketel kiezen?

Er zijn genoeg redenen om voor een nefit cv ketel te kiezen. Vooral omdat hij is aangepast aan het gebruik van alle soorten aardgas, ook het hoog rendementsaardgas dat in de toekomst door onze leidingen zal stromen. Nefit ontwikkelde als eerste deze Hoog Rendements- ketel. Ervaring genoeg en dat is een garantie die zeker kan tellen. De nefit CV ketel met hoog rendement doet een gemiddeld gezin jaarlijks gemiddeld 200 euro besparen. Deze cv ketel is zelfs geschikt voor hybride gebruik en kun je zelfs combineren met warmtepompen en zonne-energie. Met deze nefit cv ketel ben je dus gerust voor de toekomst.

De voordelen van de innovatieve techniek van Nefit

Je hebt wellicht al begrepen dat een nefit cv ketel voor vele voordelen zorgt. Europa koos voor andere soorten gas. Verwarmingsketels moeten aan deze andere samenstellingen aangepast worden om te kunnen functioneren zoals het hoort. We moeten ze even goed kunnen instellen voor deze andere gassoorten  en vooral voor met mengen van biogas. Met het kiezen voor deze HR- verwarmingsketels heb je maar liefst tot vijftien jaar garantie op de warmtewisselaar. Een niet te onderschatten voordeel, zeker wanneer je weet dat dit veruit het duurste onderdeel is van deze hightech verwarmingsketel. Met al deze troeven kan het niet anders of deze hoogwaardige cv ketel van nefit is vervaardigd uit de meest duurzame materialen zoals titaniumglas. Dit materiaal is niet alleen beresterk en veerkrachtig.

Constant warm water ter beschikking

In tegenstelling met de meeste cv-ketels beschik je met bijvoorbeeld de Nefit ProLine NxT of Nefit TrendLine constant over warm water. water ter beschikking. Zo levert de prestigieuze en opvallend energiezuinige Nefit 9000i AquaPower Plus, dan levert de energiezuinige, geïntegreerde RVS boiler tot ruim 24 liter warm water van 40 graden per minuut. Zijn watertemperatuur kun je instellen tot maximaal 65 graden. Is 24 liter warm water per minuut niet genoeg? Dan is er de Nefit 9000i met externe boiler en een beschikbare hoeveelheid warm water dat varieert tussen de 80 en maar liefst 1000 liter.

Een Nefit CV ketel kopen

Er is zo’n grote keuze aan energiezuinige Nefit cv ketels dat er voor iedereen een ketel beschikbaar is die aan zijn of haar situatie past. Een ketel met een A+ label, slimme thermostaat, een geïntegreerd expansievat en een hoogwaardige cv-pomp bespaar je gemiddeld tot 800 euro op je jaarlijkse energiefactuur. Zo betaalt deze cv ketel zich op relatief korte termijn weer terug.

Geef een reactie